Wash Care

Препорака за перење: ХИМСКО ЧИСТЕЊЕ

Рачно изработени украси

Нашите рачно изработени предмети се прецизно украсени со внимателно одбрани скапоцени камења, светки и мониста, создавајќи извонредно сложени дизајни. Секое парче поминува низ процес кој бара време, бидејќи вешти занаетчии посветуваат безброј часови за да ги разубават со помош на традиционални техники пренесени низ генерации.

Ве молиме имајте предвид дека поради деликатната природа на овој сложен процес, може да дојде до минимална загуба на монистра. Ова не треба да се смета за дефект или дефект. Љубезно бараме да разберете и да признаете дека враќањето не може да се прифати на истрошените предмети, бидејќи губењето на мониста е вродена карактеристика на рачно изработените парчиња.

Со отстранување на ознаката на вашата ставка, ги прифаќате одредбите и условите поврзани со неа. Дополнително, ве молиме имајте предвид дека специфичниот дизајн или мотив може малку да се разликува од еден предмет до друг, бидејќи секое парче е поединечно изработено. Силно ве советуваме внимателно да ги следите дадените упатства за нега на миење за да обезбедите долговечност и заштита на вашиот негуван предмет.

Доколку имате дополнителни прашања или ви треба помош, не двоумете се да контактирате.