Колекција REGULUS

Откријте ја нашата колекција REGULUS со специјалните обрасци за вез и впечатливи
Сортирај по
tesettur-abiye-Couture Sonia Abiye-ModaZehrada
36384042444648

Couture Sonia Вечерниот фустан

$399 USD
Должина на производот 155 см Достапни се детали за опашката Тоа е совршен калап Тоа е желка Одзади има патент Тоа е извезена флексибилна ткаенина Наредени Ракавите се долги и...
tesettur-abiye-Couture Syndia Abiye-ModaZehrada
36384042444648

Couture Syndia Вечерниот фустан

$436 USD
Должина на производот 155 см Тоа е совршен калап Судијата е јаката Одзади има патент Тоа е извезена флексибилна ткаенина Наредени Ракавите се долги и проѕирни и може да се...
tesettur-abiye-Couture Marsel Abiye-ModaZehrada
3638404244464850

Couture Marsel вечерен фустан

$366 USD
Производот совршено се вклопува Должина на производот 150 cm Детали за задната опашка 165 cm Тоа е извезена ткаенина  Судијата е јаката Затворен со патент одзади  Транспарентни ракави
tesettur-abiye-Couture Asya Abiye-ModaZehrada
3638404244464850

Couture Asya вечерни фустани

$366 USD
Производот совршено се вклопува  Должина на производот 160 cm Детали за задната опашка 20 cm Тоа е извезена ткаенина  Судијата е јаката Задната со патент  Транспарентни ракави
tesettur-abiye-Couture Hilal Abiye-ModaZehrada
36384042444648

Couture Hilal вечерен фустан

$514 USD
Висина на производот: 160cm Производот е полна мувла. Тоа е кружна јака. Градите и рацете се проѕирни.  Тоа е рез.  Тоа е извезена ткаенина.  Има заден патент. Здолништето е обложено...
tesettur-abiye-Couture Kylie Abiye-ModaZehrada
36384042444648

Couture Kylie вечерен фустан

$366 USD
Должина на производот 155 см Назад 20 см Тоа е извезена ткаенина Одзади има патент Судијата е јаката Ракавите се проѕирни и по желба може да се затворат. Тоа е...
tesettur-abiye-Couture Kehlani Abiye-ModaZehrada
36384042444648

Couture Kehlani вечерен фустан

$366 USD
Должина на производот 155 см Дополнителни 20 см на грб Тоа е извезена ткаенина Судијата е јаката Одзади има патент Ракавите се проѕирни Тоа е совршен калап
tesettur-abiye-Couture Serenity Abiye-ModaZehrada
36384042444648

Couture Serenity вечерен фустан

$366 USD
Должина на производот 155 см Дополнителни 20 см на грб е извезена ткаенина Судијата е јаката Одзади има патент На нејзините раце висат мониста од нејзините раменици. Тоа е совршен...
tesettur-abiye-Couture Violet Abiye-ModaZehrada
3638404244464850

Couture Violet вечерен фустан

$403 USD
Должина на производот 150 см Наметка +15см  Тоа е извезена ткаенина  Наредено е. Има заден патент. Тоа е во форма на пенкало. Везењето не е лепење. Нејзиниот фустан има нула...
tesettur-abiye-Couture Sander Abiye-ModaZehrada
36384042444648

Couture Sander вечерен фустан

$366 USD$299 USD
Висина на производот 155 см Тоа е полна мувла. Тоа е кружна јака. Има заден патент. Тоа е извезена флексибилна ткаенина. Наредено е. Ракавите се долги и проѕирни, опционално затворени.
tesettur-abiye-Couture Messika Abiye-ModaZehrada
3638404244464850

Couture Messika вечерен фустан

$366 USD$299 USD
Производот е тесен Висина на производот: 155 см Опашка +25 см Тоа е V-вратот Тоа е извезена ткаенинаТоа е во форма на пенкало Везењето не е лепење На предната страна...
tesettur-abiye-Couture Cavendy Abiye-ModaZehrada
3638404244464850

Couture Cavendy вечерен фустан

$366 USD$299 USD
Производот е полн калап.Висина на производот: 160 cm Наредено е.Има заден патент.Тоа е во форма на пенкало.Везењето не е лепење. Грбот, градите и рацете се проѕирни. (Може да се затвори...