Сите производи

Сè што барате во ModaZehrada
Сортирај по
tesettur-abiye-Ezgi Tesettür Abiye-ModaZehrada
3840424446

Ezgi Вечерен фустан со хиџаб

$98 USD
Производот е полн калап  Просечна висина на производот 155 см  Тоа е креп ткаенина  Наредено е  Одзади има патент  Обработката е лепење  Има форма на ѕвонче здолниште  ЗАБЕЛЕШКА: Бидејќи везот...
tesettur-abiye-Ajda Tesettür Abiye-ModaZehrada
3840424446

Ajda Вечерен фустан со хиџаб

$98 USD
Производот е полн калапВисина на производот 140 см Креп сатенска ткаенинаНе е подредено Одзади има патентКимоно колдур Обработката е лепење Деталите за појасот се мобилни Тоа е во форма на пенкало ЗАБЕЛЕШКА: Бидејќи обработката на...
tesettur-abiye-Siena Tesettür Abiye-ModaZehrada
36384042

Siena Вечерен фустан со хиџаб

$138 USD
Производот е полн калапВисина на производот 145 см Ткаенината на производот е стаклена органзаНаредено е Одзади има патентбалон рака Деталите за појасот се мобилни На вратот има детаљ со лак.Има обемна форма на здолниште...
tesettur-abiye-Rua Tesettür Abiye-ModaZehrada
363840424446

Rua Вечерен фустан со хиџаб

$125 USD
Производот е полн калап Должина на производот 160 см  Странична опашка +20см  Тоа е сатенска ткаенина  Наредено е  Одзади има патент  Судијата е јаката  има шпанска рака  На струкот и...
tesettur-abiye-Talya Tesettür Abiye-ModaZehrada
384042444648

Talya Вечерен фустан со хиџаб

$117 USD
Производот е полн калап  Просечната должина на производот е 140 см  Тоа е креп ткаенина Наредено е Одзади има патент  Има детал од наметка од тул што се протега од...
tesettur-abiye-Rammy Tesettür Abiye-ModaZehrada
3638404244

Rammy Вечерен фустан со хиџаб

$59 USD
Производот е тесно одговара  Просечна висина на производот 155 см  Тафтот е ткаенина  Наредено е  Одзади има патент  Деталите за ременот не се преносливи  Обработката е лепење  На здолништето има...
tesettur-abiye-Valenty Tesettür Abiye-ModaZehrada
3638404244

Valenty Вечерен фустан со хиџаб

$59 USD
Производот е полн калап Должината на предниот дел на производот е приближно 140 см  Должината на грбот на производот е просечна 170 см  Тафтот е ткаенина  Одзади има патент  Задното...
tesettur-abiye-Jennie Tesettür Abiye-ModaZehrada
3638404244

Jennie хиџаб вечерен фустан

$49 USD
Производот е полн калап  Просечната должина на производот е 140 см  Тоа е сатенска ткаенина Наредено е  Одзади има патент  Деталот за брош на рамото не е пренослив.  Тоа е...
tesettur-abiye-Liva Tesettür Abiye-ModaZehrada
3638404244

Liva хиџаб вечерен фустан

$49 USD
Производот е полн калап Просечната должина на производот е 140 см  Тоа е сатенска ткаенина  Наредено е  Одзади има патент Достапни се детали за завесата Има форма на здолниште со...
tesettur-abiye-Linet Tesettür Abiye-ModaZehrada
3638404244

Linet Вечерен фустан со хиџаб

$69 USD$49 USD
Производот е полн калап  Просечна должина на предниот дел на производот е 160 см  Должината на грбот на производот е просечна 175 см  Тул е ткаенина  Наредено е  Одзади има...
tesettur-abiye-Demetry Tesettür Abiye-ModaZehrada
3638404244

Demetry Вечерен фустан со хиџаб

$69 USD
Производот е полн калап  Просечната должина на производот е 140 см  Тафтот е ткаенина  Обложен е од тул  Одзади има патент  Обработката е лепење  Има форма на здолниште со А-крој...
tesettur-abiye-Cansu Tesettür Abiye-ModaZehrada
3638404244

Cansu хиџаб вечерен фустан

$49 USD
Производот е полн калап  Должината на производот е просечна 135 см  Обложена сатенска ткаенина  Деталите за ременот не се преносливи  балон рака  Одзади има патент Тоа е во форма на...