Приватност и безбедност

ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ

Нашата компанија може да собира лични податоци за различни цели. Подолу е наведено како и на кој начин се собираат личните податоци и како и на кој начин се заштитуваат овие податоци.
Со пополнување на различни формулари и анкети за нашето членство или продавница, некои лични информации за членовите (како што се име-презиме, информации за компанијата, телефон, адреса или адреси на е-пошта) се собираат од нашата Продавница поради природата на бизнисот .
Нашата компанија понекогаш може да испраќа информации за кампањата, информации за нови производи и промотивни понуди до своите клиенти и членови. Нашите членови можат да направат каков било избор за тоа дали да добиваат или не такви информации додека стануваат член, а потоа откако ќе се логираат, можат да го променат овој избор во делот за информации за сметката или да направат известување преку врската во информативната порака што ја добиваат. Не постои услов за членство за купување.
За време на процесот на одобрување што се спроведува преку нашата продавница или преку е-пошта, личните информации што нашите членови ги пренесуваат електронски до нашата продавница нема да бидат откриени на трети страни, освен за целите и опсегот утврдени со „Корисничкиот договор“ што го направивме со нашите Членови.
Нашата компанија ги евидентира и користи IP адресите на своите членови со цел да ги идентификува проблемите поврзани со системот и брзо да ги реши сите проблеми или спорови што може да се појават во врска со обезбедената услуга. IP-адресите може да се користат и за општо идентификување на корисниците и собирање широки демографски информации.
Нашата компанија може да ги користи бараните информации за цели на директен маркетинг од самата или од нејзините соработници, надвор од целите и опсегот наведени во Договорот за членство. Личните информации може да се користат и за контактирање со корисникот кога е потребно. Информации што ги бара нашата компанија или информации обезбедени од корисникот или информации во врска со трансакциите направени преку нашата продавница; Може да се користи од нашата компанија и нејзините соработници за различни статистички проценки, креирање бази на податоци и истражување на пазарот, без да се открие идентитетот на нашите членови, надвор од целите и опсегот утврдени со „Договорот за членство“.
Нашата компанија се стреми да ги чува доверливите информации строго приватни и доверливи, да го смета ова како обврска за доверливост и да ги преземе сите неопходни мерки на претпазливост и да води соодветна грижа за да обезбеди и одржува доверливост и да спречи сите или кој било дел од доверливите информации да влезат во јавноста. домен или неовластено користење или откривање на трето лице.ветува дека ќе покаже.

ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА КРЕДИТНИ КАРТИЧКИ

Нашата компанија дава приоритет на безбедноста на имателите на кредитни картички кои купуваат од нашите шопинг сајтови. Информациите за вашата кредитна картичка не се чуваат на кој било начин во нашиот систем.

Кога ќе влезете во процесот на трансакција, има две работи на кои треба да обрнете внимание за да разберете дека сте на безбедна локација. Една од нив е иконата за клуч или заклучување лоцирана во долната линија на вашиот прелистувач. Ова покажува дека сте на безбедна веб-локација и сите ваши информации се шифрирани и заштитени. Овие информации се користат само во зависност од процесот на продажна трансакција и во согласност со упатствата што ги давате. Информациите за кредитната картичка што се користи за време на купувањето се собираат независно од нашите сајтови за купување. SHA-256 бит е шифриран со SSL (Secure Sockets Layer) протокол и се испраќа до соодветната банка за барање. Ако достапноста на картичката е одобрена, може да се одржи за купување. Бидејќи ниедна информација за картичката не може да се гледа или сними од нас, трети лица се спречени да ги добијат овие информации под никакви околности.
Веродостојноста на информациите за плаќање/фактура/адреса на испорака на нарачките направени преку интернет со кредитна картичка е ревидирана од нашата компанија против измама со кредитни картички. Затоа, клиентите кои првпат нарачуваат од нашите шопинг сајтови мора прво да ја потврдат точноста на нивните финансиски информации и адреса/телефонски информации со цел нивните нарачки да стигнат до фазата на набавка и испорака. Доколку е потребно, се контактира клиентот на сопственикот на кредитната картичка или релевантната банка за да се проверат овие информации.
Само вие можете да пристапите и да ги промените сите информации што ги давате кога станувате член. Ако ги чувате информациите за најавување на вашите членови безбедни, не е можно другите да пристапат или да ги променат информациите за вас. За таа цел во текот на процесот на членство SHA-256 Дејствува во безбедносната област на бит SSL. Овој систем е меѓународен стандард за шифрирање што е невозможно да се скрши.
Денес повеќе се претпочитаат веб-локациите за купување преку Интернет кои имаат информативна линија или услуга за корисници и каде се наведени целосната адреса и информациите за телефонот. На овој начин, можете да добиете детални информации за сите прашања што ви паѓаат на ум и да добиете подобри информации за доверливоста на компанијата која обезбедува услуга за онлајн купување.

Забелешка: Ви препорачуваме да обрнете внимание на целосната адреса и телефонскиот број на компанијата на сајтовите за купување преку Интернет. Ако одите да купувате, забележете ги сите информации за телефонот/адресата на продавницата каде што сте го купиле производот пред да го купите. Потврдете телефонски пред да купувате ако немате доверба. Сите информации за нашата компанија и нејзината локација се наведени на сите наши сајтови за онлајн шопинг.

ВЕБ СТРАНИ И АПЛИКАЦИИ НА ТРЕТИ СТРАНИ

Нашата продавница може да обезбеди врски до други страници во рамките на веб-локацијата. Нашата компанија не сноси никаква одговорност за практиките за приватност и содржината на страниците до кои се пристапува преку овие врски. Огласите објавени на страницата на нашата компанија се дистрибуираат до нашите корисници преку нашите деловни партнери за рекламирање. Принципите за Политика за приватност во овој договор се однесуваат само на користењето на нашата Продавница и не ги покриваат веб-локациите на трети страни.

ИСКЛУЧЕНИ ОКОЛНОСТИ

Во ограничените случаи наведени подолу, нашата компанија може да ги открие корисничките информации на трети страни надвор од одредбите на оваа „Политика за приватност“. Овие ситуации се ограничени по број;
1. Закон, Уредба Закон, Регулатива итн. Да ги почитува обврските наметнати со законските правила кои се во сила и издадени од надлежниот правен орган;
2. За да ги исполниме барањата од „Договорот за членство“ и другите договори што ги склучува нашата продавница со корисниците и да ги спроведеме;
3. Барање информации за корисници заради спроведување на истражување или истрага уредно спроведена од надлежниот управен и судски орган;
4. Во случаи кога е неопходно да се обезбедат информации за заштита на правата или безбедноста на корисниците.

БЕЗБЕДНОСТ НА EMAIL

Никогаш не го вклучувајте бројот на вашата кредитна картичка или лозинките во е-поштата што ги испраќате до услугите за клиенти на нашата продавница во врска со која било од вашите нарачки. Информациите содржани во е-поштата може да ги видат трети страни. Нашата компанија не може да ја гарантира безбедноста на информациите пренесени од вашите е-пошта под никакви околности.

КОЛАЦИ НА ПРЕЛИСТУВАЧОТ

Нашата компанија може да добие информации за корисниците кои ја посетуваат нашата продавница и нивната употреба на веб-страницата со користење на датотека за техничка комуникација (Cookie). Техничките комуникациски датотеки за кои станува збор се мали текстуални датотеки што веб-локацијата ги испраќа до прелистувачот на корисникот за да се складираат во главната меморија. Датотеката за техничка комуникација го олеснува користењето на Интернет со зачувување на статусот и преференциите за страницата.
Датотеката за техничка комуникација помага да се добијат статистички информации за тоа колку луѓе ја посетуваат страницата, за која цел, колку пати едно лице ја посетува страницата и колку долго останува на страницата и динамично да се произведуваат реклами и содржини од специјално дизајнирани кориснички страници за корисниците. Датотеката за техничка комуникација не е дизајнирана да враќа податоци или други лични информации од главната меморија или од вашата е-пошта. Повеќето прелистувачи првично се дизајнирани да прифаќаат датотеки за техничка комуникација, но корисниците можат да ги променат поставките за да не се прими датотеката за техничка комуникација или да се даде предупредување кога ќе се испрати датотеката за техничка комуникација.
Нашата компанија може да ги промени одредбите на оваа „Политика за приватност“ во секое време со тоа што ќе ја објави на страницата или ќе испрати е-пошта до корисниците или ќе ја објави на страницата. Доколку одредбите од Политиката за приватност се променат, таа ќе стапи на сила на датумот на објавување.
За какви било прашања и предлози во врска со нашата политика за приватност, можете да испратите е-пошта на info@modazehrada.com