Голема величина

Нема ограничување за елеганција и елеганција со ModaZehrada
Сортирај по
tesettur-abiye-Rua Tesettür Abiye-ModaZehrada
363840424446

Rua Вечерен фустан со хиџаб

$125 USD
Производот е полн калап Должина на производот 160 см  Странична опашка +20см  Тоа е сатенска ткаенина  Наредено е  Одзади има патент  Судијата е јаката  има шпанска рака  На струкот и...
tesettur-abiye-Talya Tesettür Abiye-ModaZehrada
384042444648

Talya Вечерен фустан со хиџаб

$117 USD
Производот е полн калап  Просечната должина на производот е 140 см  Тоа е креп ткаенина Наредено е Одзади има патент  Има детал од наметка од тул што се протега од...
tesettur-abiye-Amelia Tesettür Abiye-ModaZehrada
384042444648

Amelia Вечерен фустан со хиџаб

$153 USD
Производот е полн калап  Просечна должина на производот 145 см  Органза е ткаенина  Наредено е  Одзади има патент Обработката е лепење  Има форма на здолниште со А-крој НЕ: Бидејќи везот...
tesettur-abiye-Mira Tesettür Abiye-ModaZehrada
363840424446

Mira фустан со хиџаб

$142 USD
Производот е полн калапДолжина на предниот дел на производот 155 см Должина на грбот на производот 175 см Тоа е сатенска ткаенина Наредено е Одзади има патентДостапна подлога за градитеОбработката е лепењеТоа е во...
tesettur-abiye-Katarina Abaya Tesettür Takım-ModaZehrada
40424446

Katarina костум за хиџаб Абаја

$166 USD
Производот е полн калапВисина на производот 145 см Тоа е креп ткаенина Абаја ракави имаат возбудуваВезењето не е лепењеИма преголем калап Деталите за појасот се мобилни Нејзиниот внатрешен фустан е креп
tesettur-abiye-Selectra Tesettür Abiye-ModaZehrada
384042444648

Selectra Вечерен фустан со хиџаб

$159 USD
Производот е полн калап  Просечна висина на производот 160 см  Тул е ткаенина  Наредено е  Одзади има патент  Се печатат манжетни  Обработката е лепење  Има ѕвонести здолниште  ЗАБЕЛЕШКА:Бидејќи везот е...
tesettur-abiye-Nyla Tesettür Abiye-ModaZehrada
384042444648

Nyla Вечерен фустан со хиџаб

$226 USD
Производот е полн калап  Просечната должина на производот е 140 см  Тул е ткаенина  Наредено е  Позади е со навој балон рака  Обработката е лепење  Има форма на здолниште со...
tesettur-abiye-Melanie Tesettür Abiye-ModaZehrada
384042444648

Melanie Вечерен фустан со хиџаб

$179 USD
Производот е полн калап Просечната должина на производот е 140 см  Тоа е сатенска ткаенина  Наредено е  Одзади има патент  Обработката е лепење  Има форма на здолниште со А-крој ЗАБЕЛЕШКА:...
tesettur-abiye-Ursula Tesettür Abiye-ModaZehrada
384042444648

Ursula Вечерен фустан со хиџаб

$116 USD
Производот е полн калап  Просечна висина на производот 160 см  Тоа е флексибилна ткаенина  Наредено е  Одзади има патент  Обработката е лепење  Има правоаголна форма на здолниште  ЗАБЕЛЕШКА:Бидејќи везот е...
tesettur-abiye-Seher Tesettür Abiye-ModaZehrada
3840424446

Seher Вечерен фустан со хиџаб

$161 USD
Производот е полн калап  Просечна висина на производот 155 см  Тул е ткаенина  Наредено е  Одзади има патент балон рака  Манжетните се врзани Везењето не е лепење  Тоа е во...
tesettur-abiye-Cruella Tesettür Abiye-ModaZehrada
3840424446

Cruella Вечерен фустан со хиџаб

$127 USD
Производот е полн калапВисина на производот 140 см Тул е ткаенина Наредено е Одзади има патент Достапна подлога за градитебалон рака Манжетните се врзани Обработката е лепење Тоа е во...
tesettur-abiye-İnci Tesettür Abiye-ModaZehrada
3840424446

İnci Вечерен фустан со хиџаб

$115 USD
Производот е полн калап Висина на производот 155 см Тоа е креп ткаенина Наредено е Одзади има патент Деталите за ременот не се преносливи Тоа е во форма на пенкало...