СТРАНИЦА ЗА ГОЛЕМИНИ

 

ФУСТАНИ ГОЛЕМИНА ВО ИНЧИ
TR EU US UK/AU/NZ Гради половината Колкот
36 34 4 8 33.07" - 34.64" 26.77" - 27.55" 36.22" - 37.79"
38 36 6 10 34.64" - 36.22" 28.34" - 29.13" 37.79" - 39.37"
40 38 8 12 36.22" - 37.79" 29.92" - 30.70" 39.37" - 40.94"
42 40 10 14 37.79" - 39.37" 31.49" - 32.28" 40.94" - 42.51"
44 42 12 16 39.37" - 40.94" 33.07" - 33.85" 42.51" - 44.09"
46 44 14 18 40.94" - 42.51" 34.64" - 35.43" 44.09" - 45.66"
48 46 16 20 42.51" - 44.09" 36.22" - 37.00" 45.66" - 47.24"
50 48 18 22 44.09" - 45.66" 37.79" - 38.58"" 47.24" - 48.81"
52 50 20 24 45.66" - 47.24" 39.37" - 40.15" 48.81" - 50.39"
54 52 22 26 47.24" - 48.81" 40.94" - 41.73" 50.39" - 51.96"
 
ФУСТАНИ ГОЛЕМИНА ВО ЦМ
TR EU US UK/AU/NZ Гради половината Колкот
36 34 4 8 84 - 88 68 - 70 92 - 96
38 36 6 10 88 - 92 72 - 74 96 - 100
40 38 8 12 92 - 96 76 - 78 100 - 104
42 40 10 14 96 - 100 80 - 82 104 - 108
44 42 12 16 100 - 104 84 - 86 108 - 112
46 44 14 18 104 - 108 88 - 90 112 - 116
48 46 16 20 108 - 112 92 - 94 116 - 120
50 48 18 22 112 - 116 96 - 98 120 - 124
52 50 20 24 116 - 120 100 - 102 124 - 128
54 52 22 26 120 - 124 104 - 106 128 - 132
 

Внимание: Нашата табела со големини е подготвена според турските стандарди за графикони за големини и просечни мерења.

Ви препорачуваме да обрнете внимание на информациите за моделот во деталите за производот кога ја одредувате вашата големина.
 

СЕ УШТЕ ТРЕБА ПОМОШ? КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ НА


+90 501 335 27 15

info@modazehrada.com