за нас

НАШАТА МИСИЈА

ModaZehrada е елегантен бренд за вечерни фустани кој има за цел да им понуди на жените чувство на елеганција и луксуз. Ние признаваме дека светот на модата им нуди на жените можност да ја покажат својата индивидуалност и стил.

НАША ЦЕЛ

Нашата целна публика се состои од жени од сите возрасти и големини кои ги ценат трендовските и достапни вечерни фустани. Како сопственик на бутик, купувач на стоковна куќа или онлајн продавач на мало, можете да ни верувате за да се осигурате дека добивате првокласна услуга и квалитет. Ние веруваме дека секоја жена треба да се чувствува самоуверено и зачудувачки.

НАШИОТ ПРИСТАП

Во ModaZehrada, нашиот примарен фокус е задоволството на нашите клиенти. Внимателно ги разгледуваме повратните информации за постојано да ги подобруваме нашите дизајни и услуги. Нашата посветеност на квалитетот се рефлектира во ексклузивната употреба на висококвалитетни материјали и етички практики на производство.

НАШАТА ФИЛОЗОФИЈА

Нашата мисија е да произведуваме фустани кои се класични и стилски во исто време. Ние даваме приоритет на извонредноста во изработката, удобноста и вредноста. Нашата цел е да произведеме фустани кои се мултифункционални и можат да надополнат безброј настани, од свадби до свечени настани.

МОДАЗЕХРАДА

Стилски жени; Како семејство MODAZEHRADA, со задоволство ви нудиме можност за безвременска елеганција.