КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Ако сте сопственик на голем или мал бизнис и сакате да дознаете повеќе за нашите големопродажни цени и условите за нашите производи, ве молиме контактирајте го нашиот оддел за големопродажба на iletesim@modazehrada.com.

Бахчелиевлер Мах. 50-ти Св. Бр: 14/A 66700 Sorgun / YOZGAT, Türkiye

+90 506 115 66 45  / +90 501 335 27 15

info@modazehrada.com

iletisim@modazehrada.com

Секој ден: 9:00-24:00 часот