Urun Altı Kargo Teslimat

Корисни информации за меѓународни нарачки

 

Вашите нарачки ќе бидат доставени до DHL EXPRESS CARGO COMPANY во рок од 24 часа по завршувањето на плаќањето. Овој период може да биде подолг за специјално дизајнирани производи. Детални информации можете да најдете во описот на производот.

Нашите проценети времиња на испорака за вашите меѓународни нарачки

Европа: 3-5 работни дена

Америка, Канада: 5-7 работни дена

Други земји: 7-10 работни денови

*Немаме политика за ВРАЌАЊЕ или ЗАМЕНА за меѓународни нарачки поради ИСПОРАКА и ЦАРИНСКИ трошоци. Ве молиме да го земете предвид ова при поставување на вашата нарачка.

Не може да се направат рефундации и откажувања за вашите нарачки што се испорачани.

Царина и увозен данок

Поради ограничувања и нови правила, пакетите испратени во странство може да подлежат на царина во согласност со законите на земјата каде што е извршена нарачката. Во овој случај, царинските службеници ќе ве контактираат и ќе ве информираат што треба да направите за да го добиете вашиот пакет.

Царините и увозните давачки се помеѓу вас и законите на земјата од која ја нарачувате. Нашата компанија нема никаква одговорност во овој поглед.