Опции за плаќање

ВАЖНА ЗАБЕЛЕШКА

 

* Важно: во рок од 2 дена неплатен нарачките се невалидни се врши. Датумот на обработка на нарачките за трансфер на пари/ЕФТ не е датумот кога е извршена нарачката, туку датумот кога се гледа дека уплатата стигнала до нашите банкарски сметки.

 

ЧЕКОР 1

* По поставувањето на вашата нарачка, мора да го испратите вкупниот износ на вашата нарачка на IBAN бројот на нашата банкарска сметка што сте го избрале подолу.

* Ве молиме наведете го вашето име, презиме и бројот на нарачката целосно и точно во делот за опис на вашата трансакција за трансфер на пари/ЕФТ.

* Откако ќе се префрли вашиот трансфер на пари/плаќање преку ЕФТ на нашата сметка, вашата нарачка се обработува во рок од 1 ден и статусот на вашата нарачка се ажурира како „Нарачката е примена“.

 

ЧЕКОР 2 

* Во овој чекор, процесот на подготовка на производот(ите) по вашата нарачка започнува според редоследот на обработка.

* Внимание: за нарачки направени преку налог/ЕФТ, производот(ите) се резервирани специјално за вас, а плаќањето и споделувањето на сметката со нашата линија WhatsApp ќе го забрза процесот на вашата нарачка.

Вашите плаќања за ТРАНСФЕР/ЕФТ трансакции можете да ги вршите од сите домашни банки.

 

ИНФОРМАЦИИ ЗА СМЕТКАТА


  Име на сметка: MODA ZEHRADA GİYİM TEKSTİL İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

  АДРЕСА: Bahçelievler Mah. 50. Cad. No: 14/A 66700 Sorgun/YOZGAT, TÜRKİYE

  Името на банката: Ziraat Bankası

  Swift / BIC Code: TCZBTR2AXXX

  IBAN (TRY): TR73 0001 0003 2297 5747 2250 01

  IBAN (USD): TR46 0001 0003 2297 5747 2250 02

  IBAN (EUR): TR19 0001 0003 2297 5747 2250 03

  IBAN (POUND): TR89 0001 0003 2297 5747 2250 04

Ви посакуваме пријатен шопинг.