ОТКРИЕТЕ

Уловете ја новата сезона со можности!

„Вашата елеганција ја надополнуваме со подарок комбинација шал во вечерните фустани што ќе ги изберете од категоријата.

Сортирај по
tesettur-abiye-Asil Elegans Tesettür Abiye-ModaZehrada
384042444648505254

Asil Elegans Вечерен фустан со хиџаб

$99 USD
Тоа е тесно вклопување Тоа е сатенска ткаенина Висина на производот 155-160 cm (од рамо) Судијата јака е Одзади има патент Има специјални кристални гравури Има форма на здолниште со...
tesettur-abiye-Felly Tesettür Abiye-ModaZehrada
363840424446

Felly Вечерен фустан со хиџаб

$111 USD
Производот е полна мувла. Висина на производот 155 см На задната страна има опашка од 15 см. Има патент одзади, а делот за патент е затворен со детали за копчиња....
tesettur-abiye-Zenna Tesettür Abiye-ModaZehrada
3638404244

Zenna Вечерен фустан со хиџаб

$128 USD
Производот е полна мувла. (Висина на производот: 165 см  Детали на страничната опашка: +15 см Тоа е сатенска ткаенина. Има заден патент. Има драпер детал кој се спушта од горниот...
tesettur-abiye-Saray Tesettür Abiye-ModaZehrada
3638404244

Saray Вечерен фустан со хиџаб

$118 USD$99 USD
Производот е полн калап Висина на производот: 155 см Детали на страничната опашка: +5 см Тоа е сатенска ткаенина. Одзади има патент. Не е подредено. Деталот од ременот не е...
tesettur-abiye-Afitap Tesettür Abiye-ModaZehrada
36384042444648505254

Afitap Вечерен фустан со хиџаб

$165 USD – $185 USD
Производот е полна мувла.Должина на предниот дел на производот: 160 cm Должина на грбот: 185 см Тоа е сатенска ткаенина.Има заден патент.На горниот дел од производот има вкрстен детал од...
tesettur-abiye-Mina Tesettür Abiye-ModaZehrada
384042444648

Mina Вечерен фустан со хиџаб

$139 USD
Производот е тесно одговара. Висина на производот: 145 см Тоа е извезен тул. Наредено е. Одзади има патент. Погледот на лакот не е пренослив. Тоа е во форма на пенкало....
tesettur-abiye-Bianca Tesettür Abiye-ModaZehrada
363840424446485052

Bianca Вечерен фустан со хиџаб

$99 USD
Производот е полна мувлаВисина на производот: 160 cmДетали за задната опашка: +35 смТоа е сатенска ткаенина.Има заден патент.Наредено е.Деталот на наметка на задното здолниште се состои од два дела, десно...
tesettur-abiye-Rozary Tesettür Abiye-ModaZehrada
36384042444648

Rozary Вечерен фустан со хиџаб

$128 USD
Производот е тесенДолжина на предниот дел на производот: 160 cmДолжина на грбот на производот: 175 смТоа е сатенска ткаенина.Наредено е.Има заден патент.Во делот на здолништето има наметка.Деталот од светилката на...
tesettur-abiye-Cynthia Tesettür Abiye-ModaZehrada
384042444648

Cynthia Вечерен фустан со хиџаб

$149 USD$129 USD
Производот е полна мувла Висина на производот 160 см Детали од страничната опашка +25 cm додадени на должината на производот Сатен е ткаенина Наредено е Има заден патент Достапна подлога...
tesettur-abiye-Sophie Tesettür Abiye-ModaZehrada
3840424446485052

Sophie Вечерен фустан со хиџаб

$129 USD
Должина на производот 170 см  Тоа е извезена ткаенина  На здолништето има сатенска задна обвивка.  Нараквиците на вашите зглобови не се преносливи.  Судијата е јаката  Тоа е полна мувла  Има...
tesettur-abiye-Emira Tesettür Abiye-ModaZehrada
384042444648

Emira Вечерен фустан со хиџаб

$99 USD
Висина на производот 160 см  Тоа е тесна мувла Има заден патент Наредено е Тоа е во форма на пенкало На задното здолниште има детал од тул. На манжетните има...
tesettur-abiye-Orella Tesettür Abiye-ModaZehrada
36384042444648

Orella Вечерен фустан со хиџаб

$109 USD
Должина на производот: 160 cm Тоа е шифон ткаенина. На телото и на рацете има везови со мониста. Таа е обложена. Има патент одзади. Тоа е совршена шема. Детали за...