Контактирајте не

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Многу е лесно да дојдете до нас и да добиете одговор.
Можете да контактирате со нас или со јавување на +90 (506) 115 66 45 (09:00 - 00:00 часот) или преку порака WhatsApp на +90 (501) 335 27 15.

Можете исто така да испратите порака на нашата страница на Инстаграм и да добиете поддршка за сите прашања што ви се потребни.

Bahçelievler Mah. 50. Cad. No: 14/A 66700 Sorgun / YOZGAT (Нема продажба во продавница)

+90 (506) 115 66 45 / WhatsApp: +90 (501) 335 27 15

info@modazehrada.com

iletisim@modazehrada.com

Секој ден 9:00-00:00 часот