İşbirliği Koleksiyonu

İşbirliği Koleksiyonu
Сортирај по
tesettur-abiye-Zerda Tesettür Abiye-ModaZehrada
363840424446

Zerda Вечерен фустан со хиџаб

$112 USD
Производот е полн калап Висина на производот 150 см Орхидејата е ткаенинаНаредено е Одзади има патентМанжетните имаат патентибалон рака Има правоаголна форма на здолниште ЗАБЕЛЕШКА: Производот има свој шал.
tesettur-abiye-Helios Tesettür Abiye-ModaZehrada
38404244

Helios фустан со хиџаб

$139 USD
Производот е полн калапВисина на производот 150 см Орхидејата е ткаенина Наредено е Одзади има патентДостапна подлога за градитеДеталите за ременот не се преносливиТоа е густо набранбалон рака Има форма на разгорено здолниште
tesettur-abiye-Mira Tesettür Abiye-ModaZehrada
363840424446

Mira фустан со хиџаб

$142 USD
Производот е полн калапДолжина на предниот дел на производот 155 см Должина на грбот на производот 175 см Тоа е сатенска ткаенина Наредено е Одзади има патентДостапна подлога за градитеОбработката е лепењеТоа е во...
tesettur-abiye-Orkide Tesettür Abiye-ModaZehrada
36384042

Orkide Вечерен фустан со хиџаб

$165 USD
Производот е полн калап Висина на производот 165cm Орхидејата е ткаенинаОдзади има патентНаредено е Достапна подлога за градите Горниот дел е цврсто обвитканбалон рака Манжетните се со флоунчеви детали На...
tesettur-abiye-Lotus Tesettür Abiye-ModaZehrada
3840424446

Lotus Вечерен фустан со хиџаб

$105 USD
Производот е полн калапВисина на производот 155 см Тоа е креп ткаенина Наредено еОдзади има патентДостапна подлога за градите Предниот дел на здолништето има флоунс детали Деталот на цветот е...
tesettur-abiye-Adel Tesettür Abiye-ModaZehrada
36384042

Adel Вечерен фустан со хиџаб

$113 USD
Производот е полн калап  Висина на производот 155 см  Тоа е сатенска ткаенина  Наредени Достапна подлога за градите  Тоа е желка  Везот на горниот дел не е залепен. На горниот...
tesettur-abiye-İrem Abiye-ModaZehrada
3638404244

İrem Вечерен фустан

$131 USD$99 USD
Производот е полн калап Висина на производот 145 см Тул е ткаенинаНаредениОдзади има патентДеталите за ременот не се преносливи Ракавите се проѕирниТоа е квадратна јака Достапна подлога за градитеВезењето не...
tesettur-abiye-Esma Tesettür Abiye-ModaZehrada
3638404244

Esma Вечерен фустан со хиџаб

$128 USD
Производот е полн калапВисина на производот 135 см Тул е ткаенинаНаредениОдзади има патентДеталите за ременот не се преносливи Обработката е лепењеДостапна подлога за градитеНа полите има детаљ од возбудлив. Тоа...
tesettur-abiye-Valentine Tesettür Abiye-ModaZehrada
384042444648

Valentine Вечерен фустан со хиџаб на

$166 USD$144 USD
Производот е тесенДолжина на предниот дел на производот 165 смДолжина на грбот на производот 175 смСатен е ткаенинаНаредено еВезењето не е лепењеГорниот дел е обвитканИма заден патентНема перница за градиИма...
tesettur-abiye-Kadife Martha Tesettür Abiye-ModaZehrada
3638404244

Kadife Martha Вечерен фустан со хиџаб

$81 USD
производ полна мувла Висина на производот 160 см Тоа е кадифена ткаенина.Има заден патент.Наредено е.На задната страна има опашка од 20 см.Деталите за пердувите на манжетните не се преносливи. Тоа...
tesettur-abiye-Cynthia Tesettür Abiye-ModaZehrada
384042444648

Cynthia Вечерен фустан со хиџаб

$149 USD$129 USD
Производот е полна мувла Висина на производот 160 см Детали од страничната опашка +25 cm додадени на должината на производот Сатен е ткаенина Наредено е Има заден патент Достапна подлога...
tesettur-abiye-Aslı Tesettür Abiye-ModaZehrada
3638404244

Aslı Вечерен фустан со хиџаб

$107 USD$79 USD
Производ тесен калап Висина на производот 150 см Јан јан е шифон ткаенинаНаредено еИма заден патентТоа е кружна јакаИма форма на здолниште со А-крој и обвиткана.На половината има детали за...