Hamile Koleksiyonu

MDZ Hamile Koleksiyonu
Сортирај по
tesettur-abiye-Zerda Tesettür Abiye-ModaZehrada
363840424446

Zerda Вечерен фустан со хиџаб

$112 USD
Производот е полн калап Висина на производот 150 см Орхидејата е ткаенинаНаредено е Одзади има патентМанжетните имаат патентибалон рака Има правоаголна форма на здолниште ЗАБЕЛЕШКА: Производот има свој шал.
tesettur-abiye-Bade Abaya Tesettür Takım-ModaZehrada
38-4042-44

Bade костум за хиџаб Абаја

$169 USD
Производот е полн калапДолжина на производот 140 смТул е ткаенинаАбаја везот е пастаДолната облека е исчешлана памучнаИма преголем калапДеталите за појасот се мобилни ЗАБЕЛЕШКА: Бидејќи обработката на производот е врзана,...
tesettur-abiye-Kelya Tesettür Takım-ModaZehrada
3638404244

Kelya костум хиџаб

$99 USD
Производот е полн калапДолжина на панталоните на производот 115 см Должина на горниот дел од производот 85 см Врвот на производот е ткаенина од орхидеи и е транспарентен.Ткаенината за панталони на производот...
tesettur-abiye-Ajda Tesettür Abiye-ModaZehrada
3840424446

Ajda Вечерен фустан со хиџаб

$98 USD
Производот е полн калапВисина на производот 140 см Креп сатенска ткаенинаНе е подредено Одзади има патентКимоно колдур Обработката е лепење Деталите за појасот се мобилни Тоа е во форма на пенкало ЗАБЕЛЕШКА: Бидејќи обработката на...
tesettur-abiye-Amelia Tesettür Abiye-ModaZehrada
384042444648

Amelia Вечерен фустан со хиџаб

$153 USD
Производот е полн калап  Просечна должина на производот 145 см  Органза е ткаенина  Наредено е  Одзади има патент Обработката е лепење  Има форма на здолниште со А-крој НЕ: Бидејќи везот...
tesettur-abiye-Helios Tesettür Abiye-ModaZehrada
38404244

Helios фустан со хиџаб

$139 USD
Производот е полн калапВисина на производот 150 см Орхидејата е ткаенина Наредено е Одзади има патентДостапна подлога за градитеДеталите за ременот не се преносливиТоа е густо набранбалон рака Има форма на разгорено здолниште
tesettur-abiye-Felicia Tesettür Elbise-ModaZehrada
38404244

Felicia хиџаб фустан

$119 USD
Производот е полн калапВисина на производот 145 смТоа е креп ткаенинаНе е подреденоОдзади има патентДеталите за појасот се мобилниМанжетните имаат детали од видрик Везењето не е лепење
tesettur-abiye-Colin Abaya Tesettür Takım-ModaZehrada
38404244

Colin костум за хиџаб Абаја

$139 USD
Производот е полн калапДолжина на абаја на производот 140 см Чипката е ткаенина Јака блејзер Тоа е широка ракаИма преголем калапДеталите за појасот се мобилни
tesettur-abiye-Farah Abaya Tesettür Takım-ModaZehrada
38-4042-44

Farah костум за хиџаб Абаја

$118 USD
Производот е полн калапВисина на производот 145 см Тоа е шифон ткаенина Везењето не е лепењеИма преголем калап Долната облека е исчешлана памучна Деталите за појасот се мобилни 
tesettur-abiye-Bronte Abaya Tesettür Takım-ModaZehrada
38404244

Bronte костум за хиџаб Абаја

$144 USD
Производот е полн калапВисина на производот 145 см Тоа е креп ткаенина Везењето не е лепењеИма преголем калап Долна облека е достапна  Деталите за појасот се мобилни
tesettur-abiye-Aster Abaya Tesettür Takım-ModaZehrada
38404244

Aster костум за хиџаб Абаја

$152 USD
Производот е полн калапВисина на производот 145 см Тоа е креп ткаенина Абаја ракави се проѕирниВезењето не е лепењеИма преголем калап Деталите за појасот се мобилни Долната облека е исчешлана памучна
tesettur-abiye-Orkide Tesettür Abiye-ModaZehrada
36384042

Orkide Вечерен фустан со хиџаб

$165 USD
Производот е полн калап Висина на производот 165cm Орхидејата е ткаенинаОдзади има патентНаредено е Достапна подлога за градите Горниот дел е цврсто обвитканбалон рака Манжетните се со флоунчеви детали На...