Сатенски вечерни фустани

Доловете ја вашата елеганција со елегантни и свилени текстури
Сортирај по
tesettur-abiye-Ajda Tesettür Abiye-ModaZehrada
3840424446

Ajda Вечерен фустан со хиџаб

$98 USD
Производот е полн калапВисина на производот 140 см Креп сатенска ткаенинаНе е подредено Одзади има патентКимоно колдур Обработката е лепење Деталите за појасот се мобилни Тоа е во форма на пенкало ЗАБЕЛЕШКА: Бидејќи обработката на...
tesettur-abiye-Rua Tesettür Abiye-ModaZehrada
363840424446

Rua Вечерен фустан со хиџаб

$125 USD
Производот е полн калап Должина на производот 160 см  Странична опашка +20см  Тоа е сатенска ткаенина  Наредено е  Одзади има патент  Судијата е јаката  има шпанска рака  На струкот и...
tesettur-abiye-Jennie Tesettür Abiye-ModaZehrada
3638404244

Jennie хиџаб вечерен фустан

$49 USD
Производот е полн калап  Просечната должина на производот е 140 см  Тоа е сатенска ткаенина Наредено е  Одзади има патент  Деталот за брош на рамото не е пренослив.  Тоа е...
tesettur-abiye-Liva Tesettür Abiye-ModaZehrada
3638404244

Liva хиџаб вечерен фустан

$49 USD
Производот е полн калап Просечната должина на производот е 140 см  Тоа е сатенска ткаенина  Наредено е  Одзади има патент Достапни се детали за завесата Има форма на здолниште со...
tesettur-abiye-Ala Tesettür Abiye-ModaZehrada
3638404244

Ala хиџаб вечерен фустан

$49 USD
Производот е полн калап  Просечната должина на производот е 140 см  Тоа е сатенска ткаенина  Наредено е Одзади има патент  Деталите за ременот не се преносливи  Има форма на здолниште...
tesettur-abiye-Lena Tesettür Abiye-ModaZehrada
3638404244

Lena Вечерен фустан со хиџаб

$49 USD
Производот е полн калап Должината на производот е просечна 135 см  Тоа е сатенска ткаенина  Наредено е  Одзади има патент  балон рака  Обработката е лепење  Тоа е во форма на...
tesettur-abiye-Mira Tesettür Abiye-ModaZehrada
363840424446

Mira фустан со хиџаб

$142 USD
Производот е полн калапДолжина на предниот дел на производот 155 см Должина на грбот на производот 175 см Тоа е сатенска ткаенина Наредено е Одзади има патентДостапна подлога за градитеОбработката е лепењеТоа е во...
tesettur-abiye-Hera Tesettür Abiye-ModaZehrada
3638404244

Hera фустан со хиџаб

$123 USD
Производот е полн калапДолжина на предниот дел на производот 165 см Должина на грбот на производот 175 см Тоа е сатенска ткаенина Наредено е Одзади има патентДостапна подлога за градитеВезењето не е лепењеТоа е...
tesettur-abiye-Bella Tesettür Abiye-ModaZehrada
3638404244

Bella Вечерен фустан со хиџаб

$80 USD$69 USD
Име на производот: Бела Вечерен фустан со хиџаб Ткаенина на производот: Сатенска ткаенина Висина на производот: 155 см (од рамо) опашка 3-5 см Карактеристика на производот: Судиска јака, патент на задната страна Големина на примерокот:...
tesettur-abiye-Melanie Tesettür Abiye-ModaZehrada
384042444648

Melanie Вечерен фустан со хиџаб

$179 USD
Производот е полн калап Просечната должина на производот е 140 см  Тоа е сатенска ткаенина  Наредено е  Одзади има патент  Обработката е лепење  Има форма на здолниште со А-крој ЗАБЕЛЕШКА:...
tesettur-abiye-Saba Tesettür Takım-ModaZehrada
3638404244

Saba костум хиџаб

$117 USD
Производот е тесно одговара Должина на здолништето на производот 110 смДолжина на горниот дел од производот 60 смТоа е сатенска ткаенинаНе е подреденолилјак ракаЗадниот врат е врзан Краевите на манжетните...
tesettur-abiye-Laura Tesettür Abiye-ModaZehrada
404246

Laura Вечерен фустан со хиџаб

$99 USD$59 USD
Производот е полн калап  Просечната должина на предната страна на производот е 155 см  Должината на грбот на производот е просечна 170 см  Тоа е сатенска ткаенина  Одзади има патент ...